ander_logo-removebg-preview
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Home

Bouwkundige keuring

€ 399,-

incl. BTW

Bij de aankoop of verkoop van een woning is het essentieel om een goed beeld te hebben van de bouwkundige staat van het pand. Een bouwkundige keuring van WoningSchouw biedt u die zekerheid. Met onze gedetailleerde keuringen voorkomt u onverwachte kosten en onaangename verrassingen na de transactie.

Duidelijkheid en zekerheid: Met een bouwkundige keuring van WoningSchouw weet u precies wat de staat van de woning is. Eventuele gebreken en risico’s worden duidelijk in kaart gebracht, inclusief een indicatie van de kosten voor herstel. Dit geeft u een stevige onderhandelingspositie en voorkomt onverwachte uitgaven na de aankoop.

Hoe uitvoerig is de keuring?

Bekijk hieronder het voorbeeld. 

Wat staat er in het rapport?

Wist je dat ons rapport één van de uitvoerigste is van heel Nederland? Benieuwd wat er allemaal in het rapport staat? Download hier een voorbeeld.

Gecertificeerd

50.000+ keuringen in heel Nederland.

De bouwkundige inspecteurs van WoningSchouw zijn uitstekend opgeleid, voortdurend bijgeschoold en hebben allemaal minimaal 10 jaar ervaring in de bouw.

We streven ernaar om de keuring zoveel mogelijk te laten uitvoeren door een bouwkundig inspecteur uit uw eigen regio. Hierdoor is de inspecteur bekend met veelvoorkomende gebreken binnen die specifieke regio. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

“We zijn blij dat we het gedaan hebben!”

Kas en Anneke:

“Onderhoudskosten € 0,00”

 

Thamar en Joeri:

“Wij willen onze dank overbrengen voor de zorgvuldige wijze waarop de keuring is uitgevoerd en bovenal dat de bevindingen ons een besparing heeft bezorgd van 13.700,- zijnde kosten voor begassing voor rekening verkoper, als door ons bedongen bij aankoop.”

 

Hans & Jaike

Wat kost een bouwtechnische keuring?

Onze prijzen worden berekend op basis van kubieke meters (m³). Wil je ook een bijgebouw mee laten keuren? Ook dat is mogelijk. Met ons formulier heb je direct een indicatie van de kosten. 

Bouwkundige keuring

€ 399,-

incl. BTW

× Vraag?