ander_logo-removebg-preview
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Home

Energielabel woning

€ 365,-

incl. btw

Huis verkopen = Energielabel aanvragen

Het belang van een energielabel is groot: het geeft inzicht in de energie-efficiëntie van uw woning, helpt bij het verlagen van energiekosten, verhoogt de verkoopwaarde en draagt bij aan milieuvriendelijke keuzes. Bovendien is een energielabel verplicht bij de verkoop of verhuur van de woning.

De gecertificeerd adviseur van WoningSchouw komt bij u thuis voor een uitgebreide opname van het energielabel. U ontvangt een professioneel energielabel dat aan alle kwaliteitseisen voldoet en 10 jaar geldig is.

Werkwijze

Het laten meten van een energielabel begint met het inschakelen van een WoningSchouw. Via onze website geeft u eenvoudig de opdracht. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. 

Één van onze gecertificeerde adviseurs bezoekt uw woning, inspecteert de isolatie, installaties, ramen en andere relevante aspecten. Vervolgens wordt de informatie ingevoerd in een erkend softwareprogramma, wat resulteert in een energielabel dat varieert van A++++ (zeer energiezuinig) tot G (niet energiezuinig).

Na het huisbezoek ontvangt u binnen 3-4 werkdagen het energielabel.

Wilt u graag inzicht in de mogelijkheden om uw energielabel van de woning te verhogen? Dit is eenvoudig te bestellen via dit formulier. U ontvangt uw huidige energielabel + het advies om uw label te verbeteren. 

Verbeterplan?

Benieuwd naar het verbeterrapport? Bekijk hier het voorbeeld. 

50.000+ opnames in heel Nederland.

De inspecteurs en adviseurs van WoningSchouw zijn uitstekend opgeleid, voortdurend bijgeschoold en hebben allemaal minimaal 10 jaar ervaring.

We streven ernaar om de keuring zoveel mogelijk te laten uitvoeren door een collega bij u in de regio. Dat scheelt reistijd en is beter voor het milieu.

“We zijn blij dat we het gedaan hebben!”

Kas en Anneke:

“Onderhoudskosten € 0,00”

 

Thamar en Joeri:

“Wij willen onze dank overbrengen voor de zorgvuldige wijze waarop de keuring is uitgevoerd en bovenal dat de bevindingen ons een besparing heeft bezorgd van 13.700,- zijnde kosten voor begassing voor rekening verkoper, als door ons bedongen bij aankoop.”

 

Hans & Jaike

Wat kost een Energielabel?

De kosten van een energielabel voor woningen tot 500m³ inhoud bedragen € 365,-. Bij grotere woningen geldt een toeslag van € 35,- per extra 100m³. Via onze handige rekentool bereken je snel en eenvoudig wat een opname kost. 

Energielabel woning

€ 365,-

incl. btw

× Vraag?